Werken bij iCiber

  • Home
  • Werken bij iCiber

iCiber is altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken met hun kennis. We hebben veel te bieden: uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven en prima arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld out-of-the-box-uitjes. We betrekken onze medewerkers bij de ontwikkeling van ons bedrijf en investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Kennisdeling is hierin een belangrijke pijler. Zo maken we elkaar sterker en helpen we elkaar verder.

De sfeer en cultuur is open, medewerkers krijgen volledig zicht in het reilen en zeilen van ons bedrijf. We bieden een dynamische werkomgeving met korte communicatielijnen binnen een leuk team.
Je hebt de kans om mee te groeien en het bedrijf verder vorm te geven.

Wil je graag bij iCiber werken? Mail ons dan je open sollicitatie op Info@iciber.nl, we willen graag met je kennismaken!

Microsoft Tech Specialist

Ga jij graag los op Microsoft oplossingen, Azure Cloud, Automation en Dev/Ops? Wij wel! iCiber, een kleine maar hoogwaardige niche speler in (Cloud) Infrastructuur, is op zoek naar een senior Microsoft Tech specialist. Een tech held(in) die zich echt graag verder wilt ontwikkelen in Infrastructuur en cloud-technologieën. Je moet wel een beetje kunnen communiceren, want wij praten graag. Je moet een passie hebben om klanten ‘cloud ready’ te willen maken.

Ambitieuze test trainee

Wil je graag in de IT werken als professional en je bekwamen in het testen van IT-toepassingen? iCiber, een kleine niche speler in IT & Cloud infrastructuur zoekt een ambitieuze en ondernemende test professional die zich verder wil ontwikkelen in het IT-vak. Bij iCiber kijken we vooral naar je affiniteit met IT, drive en leervermogen. Dus niet naar wat je hebt gedaan. Ook starters zonder werkervaring en mensen zonder specifieke IT-achtergrond spreken we graag. Je krijgt direct een professionele test-opleiding en persoonlijke begeleiding van één van onze managing partners. Hiermee heb je…

Recruitment-actie

Recruitment-actie: Krijg een iPhone12 als je een kandidaat aanbrengt die wordt aangenomen bij iCiber op de rol van Microsoft infra specialist!