Over ons

Doorgewinterde IT-specialisten met jarenlange ervaring die elkaar perfect aanvullen en de handen ineenslaan. Zo is iCiber ontstaan.

Een jong bedrijf met jarenlange specialistische IT-kennis

iCiber is een jong bedrijf, maar met jarenlange diepgaande IT-kennis in de groot-zakelijke IT markt. We zijn gespecialiseerd in IT-diensten binnen kantoorautomatisering en digitale werkplekken. Wat ons anders maakt is dat wij eigenaarschap nemen en leveren. Afspraak is afspraak. Daarbij automatiseren wij handmatige beheeractiviteiten met onze mPower automation platform. Dat bespaart tijd en dus geld, die je als ondernemer goed voor andere zaken kunt gebruiken.

 

Het streven: Beste IT-leverancier en werkgever

We zijn een betrouwbare en flexibele partner voor het MKB+. We implementeren snel, bieden advies en verzorgen diverse trainingen om met IT middelen het optimale uit je medewerkers te halen. Daarnaast willen we naast de beste leverancier, ook de beste werkgever zijn. iCiber groeit snel, we zijn altijd op zoek naar goede vakmensen die ons team kunnen versterken.

Interviews

Ronald Bruinsma

Managing Partner

Als je samen maanden in een war room voor een opdrachtgever in de financiële sector kunt werken, dan kun je ook samen een bedrijf leiden.

Lees meer

Steven Frisart

Managing Partner 

Bij iCiber werken we hard, maar hebben we ook veel lol. Work hard, play hard is een van onze kenmerken. 


Lees meer

Remko van Iersel 

Managing Partner

iCiber loopt voorop in nieuwe oplossingen ontwerpen en het implementeren hiervan bij onze klanten. Dit gebeurt op een Agile wijze. 


Lees meer