Projecten, Consultancy & training

Intune - Mobiele Device management

Microsoft Intune is een cloudservice voor het beheren van de moderne mobiele werkplek en toepassingen. Intune integreert met andere diensten, waaronder Office 365 en Azure Active Directory (AD) om te bepalen wie toegang heeft tot welke informatie. Als je het gebruikt in combinatie met Office 365, zorgt het ervoor dat je medewerkers productief werken op al hun apparaten terwijl de gegevens van uw organisatie beschermd blijven. Wij adviseren over Intune, voeren projecten uit en kunnen ook beheerdiensten aanbieden.

 

Azure DevOps

Azure DevOps is het platform waarmee klanten zijn verzekerd dat hun virtuele cloud werkplek door ontwikkelt. Plan slimmer, werk als ontwikkelaars beter samen en lever sneller door een reeks aan moderne ontwikkeldiensten. Onze professionals zijn gespecialiseerd in Azure DevOps en het optimaal ontwikkelen en onderhouden van de mPower werkplek.  Wij kunnen uw organisatie actief ondersteunen bij inzetten van Azure DevOps.

 

MS Teams

Microsoft Teams zorgt ervoor dat de samenwerking, communicatie en kennisdeling binnen teams optimaal is. Het is een unieke en effectieve manier van online samenwerken. Werk je samen met een team maar zie je elkaar niet vaak? Dan is Microsoft Teams ideaal om overzichtelijk met elkaar te communiceren. Wij zorgen dat je je het maximale uit MS Teams haalt.  

 

Neem hier contact op voor meer informatie en een offerte