Automation

Automation

Met onze automation krijgen medewerkers aangevraagde IT-voorzieningen direct geleverd. Ook krijg je inzicht in hoe je IT-omgeving functioneert. Je bespaart veel tijd door repetitieve handelingen te automatiseren. Dit en meer kun je bereiken door de slimme automatische runbooks van iCiber te gebruiken. Runbooks zijn kleine applicaties die terugkerende IT- werkzaamheden automatisch uitvoeren. Jouw runbooks worden volledig op maat gemaakt voor jouw IT-omgeving zodat zoveel mogelijk tijd bespaard wordt. Direct inzicht krijg je door runbooks die periodiek cruciale software-instellingen van jouw IT-omgeving controleren en zien of de software nog optimaal functioneert.

Indien nog niet aanwezig zet iCiber voor jou een platform op waarbinnen de runbooks draaien. Daarnaast maken we de runbooks die ervoor zorgen dat je IT- omgeving goed blijft functioneren. Het opzetten en ontwikkelen van runbooks kunnen we samen met jouw IT-medewerkers doen maar je kunt het ook volledig aan iCiber overlaten.

Onze runbooks zijn er in drie varianten. Iedere variant heeft een bijbehorende ontwikkeltijd en investering. Vooraf wordt vastgesteld welke runbooks je nodig hebt en wat de bijbehorende kosten zijn. iCiber hanteert de volgende tarieven:

Complexiteit

Investering

Eenvoudig

€2300,-

Gemiddeld

€4800,-

Complex

€6250,-

Zeer Complex

Projectinvestering na analyse en vastlegging van de wensen & eisen

 

Tegen een meerprijs van 15 % kun je een onderhoudscontract afsluiten.

iCiber zorgt er dan voor dat de runbooks altijd blijven draaien. Ook als er verstoringen of wijzigingen in jouw IT-omgeving zorgen dat er kleine aanpassingen in de runbooks nodig zijn. Ook krijg je maandelijks een rapportage waarin je precies ziet hoeveel tijd er is bespaard. Je kunt ook een strippenkaart afnemen om nieuwe runbooks te laten maken. Een strippenkaart is een garantie dat we direct voor je gaan ontwikkelen als het nodig is.

Wij kunnen de volgende korting aanbieden wanneer meerdere runbooks tegelijkertijd worden besteld.

Aantal

Korting

<10

0%

11-20

10%

21-30

15%

31-50

20%

>50

25%

 

Neem hier contact op voor meer informatie en een offerte

Contact

Wil je meer informatie over de virtuele desktop & automation diensten, onze consultancy & training? Of wil je meer weten over werken bij iCiber? Neem dan gerust contact met ons op:

iCiber BV
Middelstraat 12
3264AN Nieuw-Beijerland

+31 186 692 462 
info@iciber.nl

Social media